top of page

OM MIG

Sandra Elstrand

Stretching_edited.jpg

Puls&Träning Gröndal - Mån & Tors

 

Kursen Mamma Bebis Bootcamp för nyblivna mammor.

Boka mig som personlig tränare på Puls&Tränings hemsida eller genom att kontakta mig direkt. Du behöver inte vara medlem för att boka mig. 

Behandlingsteam John Carrier -  Tis, Ons, Fre

 

-Personlig tränare och massör med inriktning graviditet och post partum. Deras lokaler ligger på Nybrogatan 71, vid T-bana: Stadion. Boka din tid på hemsidan www.behandlingsteamjohncarrier.se

 

 

BAKGRUND

 

 - 2020 Utbildning till Personlig tränare och Hälsocoach på Kompetensutvecklingsinstitutet i Stockholm. Jag är certifierad personlig tränare genom Europe Active, som är en europastandard för certifikat inom personlig träning. Jag har flera års erfarenhet som gruppträningsinstruktör där jag mestadels haft klasser i cirkelträning och mamma bebis, men även box-, yoga och coreklasser.

2021 - Utbildad tränare i MammaMage by Maternity health.

2021 - Utbildning 3D-träning med fokus på mammakroppen. Utbildad hos www.starkaremammor.se

För att bli gruppträningsinstruktör gick jag grundutbildning steg 1 och steg 2 hos Fort Gjort Träning Sweden AB genom gymmet jag började jobba på i Karlstad  år 2015.

År 2013-02 tog jag kursen Reiki 1 med lärare Marianne Kvallshagen Slain i Norge och Reiki 2 i Göteborg med Maud Silverbåge Henriksson 2013-11. Jag har praktiserat mycket reiki på mig själv och fått känna på vilken läkande kraft reikin besitter.

År 2011 tog jag min kandidatexamen i miljövetenskap på Karlstad Universitet.

bottom of page