top of page

OM MIG

Sandra Elstrand

Fil 000_edited.jpg

Puls&Träning Gröndal

 

Kursen Mamma Bebis Bootcamp för nyblivna mammor.

Boka mig som personlig tränare på Puls&Tränings hemsida eller genom att kontakta mig direkt. Du behöver inte vara medlem för att boka mig. 

Behandlingsteam John Carrier

 

Personlig tränare och massör med inriktning graviditet och post partum. Deras lokaler ligger på Nybrogatan 71, vid T-bana: Stadion. Boka din tid på hemsidan www.behandlingsteamjohncarrier.se

 

 

BAKGRUND

 

 - 2020 Utbildning till Personlig tränare och Hälsocoach på Kompetensutvecklingsinstitutet i Stockholm. Jag är certifierad personlig tränare genom Europe Active, som är en europastandard för certifikat inom personlig träning. Jag har flera års erfarenhet som gruppträningsinstruktör där jag mestadels haft klasser i cirkelträning och mamma bebis, men även box-, yoga och coreklasser.

2021 - Utbildad tränare i MammaMage by Maternity health.

2021 - Utbildning 3D-träning med fokus på mammakroppen. Utbildad hos www.starkaremammor.se

För att bli gruppträningsinstruktör gick jag grundutbildning steg 1 och steg 2 hos Fort Gjort Träning Sweden AB genom gymmet jag började jobba på i Karlstad  år 2015.

År 2013-02 tog jag kursen Reiki 1 med lärare Marianne Kvallshagen Slain i Norge och Reiki 2 i Göteborg med Maud Silverbåge Henriksson 2013-11. Jag har praktiserat mycket reiki på mig själv och fått känna på vilken läkande kraft reikin besitter.

År 2011 tog jag min kandidatexamen i miljövetenskap på Karlstad Universitet.

bottom of page