OM MIG

Sandra Elstrand

HälsoStudion - Gröndal - Måndagar

Från 1 okt 2021 hittar ni mig i dessa lokaler där ni kan boka personlig träning med fokus gravida/nyblivna mammor, reikibehandling och hälsocoachsamtal. Under fliken "Boka tjänst" kan du enkelt boka ditt besök.

Med studier och arbete inom miljö började jag studera 2020 till Personlig tränare och Hälsocoach på Kompetensutvecklingsinstitutet här i Stockholm. Jag är certifierad personlig tränare genom Europe Active, som är en europastandard för certifikat inom personlig träning. Jag har flera års erfarenhet som gruppträningsinstruktör där jag mestadels haft klasser i cirkelträning och mamma bebis, men även box-, yoga och coreklasser.

2021 - Utbildad tränare i MammaMage by Maternity health.

2021 - Utbildning 3D-träning med fokus på mammakroppen. Utbildad hos www.starkaremammor.se

För att bli gruppträningsinstruktör gick jag grundutbildning steg 1 och steg 2 hos Fort Gjort Träning Sweden AB genom gymmet jag började jobba på i Karlstad  år 2015.

År 2013-02 tog jag kursen Reiki 1 med lärare Marianne Kvallshagen Slain i Norge och Reiki 2 i Göteborg med Maud Silverbåge Henriksson 2013-11. Jag har praktiserat mycket reiki på mig själv och fått känna på vilken läkande kraft reikin besitter.

År 2011 tog jag min kandidatexamen i miljövetenskap på Karlstad Universitet.