top of page

RECENSIONER

MAMMA BEBIS BOOTCAMP
Sandras mamma-bebis-träning har varit så himla bra. Pedagogiskt och i rätt tempo för att verkligen göra rätt och få med hela kroppen. Kan verkligen rekommendera Sandras klasser.

Kajsa Holm

MAMMA BEBIS BOOTCAMP
Jättebra program! Fick lära mig om hur man alltid ska tänka på att aktivera bålen och bäcken. Sandra var väldigt bra att ha att göra med och man fick svar på sina frågor om träning.

Anonym

REIKI
En behandling hos Sandra är en fantastisk upplevelse, som verkligen skapar ett inre lugn. Jag fick käsnlan av att vara avslappnad och hållen, en väldigt fin stund som jag rekommenderar alla som vill ge lite kärlek till sin kropp och sitt sinne. Sandra är så lugn och proffsig.

 Gabriella Picano

REIKI
Jag fick en healingbehandling av Sandra häromdagen. Haft mycket ont i solarplexus ett tag och känt mig utarbetad. Det var första gången hos Sandra men oj så det arbetade! Det rensades i kroppen och gammal smärta frigjordes. Så tacksam för denna varsamma men kraftfulla behandling! Har redan bokat in nästa för att få fortsätta denna viktiga process.

Lena Eldrot

REIKI
Har fått flera behandlingar av Sandra. Varje gång är en ny resa där enerergierna verkar där det behövs just då. Sandras "uppkoppling" sprider en mjuk och kärleksfull läkningsprocess i kroppen. Efter behandlingarna har jag upplevt en lätt energi och mer livsluft i kropp och själ.

Frida

bottom of page